Najjednostavnija grupna kupovina u Srbiji

Česta pitanja


Ako hoću da kupim ponudu, kako to da učinim?

Kada odaberete ponudu koja Vam se dopada, uočićete pored nje jedinstveni kod ponude, koji treba da ukucate u sms poruci. Primer sms poruke: POPUST JSMFKRI – poruku ovakvog saržaja šaljete na jedinstveni broj 3311 i popust je kupljen.

Na koji način plaćam ponudu?

Prednost SMS popusta je to što se ponude plaćaju tek onog trenutka kada dođete po svoj proizvod ili na izvršenje rezervisane usluge. Sms porukom kojom kupujete, plaćate rezervaciju (vaučer), a sam iznos ponude plaćate na licu mesta.

Na koji način dokazujem da sam kupio popust?

Nakon slanja sms poruke sa sadržajem : POPUST (razmak) jedinstveni kod ponude , dobijate povratnu poruku koja predstavlja vaučer, tj. dokaz da ste kupili i platili odabrani popust. Tu povratnu poruku treba da sačuvate u svom telefonu do momenta plaćanja ponude na licu mesta kod Partnera.

Koliko imam vremena da iskoristim popust od trenutka kupovine sms porukom?

Datum iskoristivosti popusta je naveden u ponudi. Može se desiti da kupite popust odmah nakon što je objavljen, tada imate više dana nego kad ga kupite neposredno pre isteka ponude. Obratite pažnju na rok iskoristivosti vaučera koji kupujete i datum isteka ponude.

Da li popust moram da iskoristim ja ili mogu da ga poklonim nekom drugom?

Popust možete obezbediti ili za sebe ili za nekog drugog koga želite da obradujete. Ono što je važno jeste da sačuvate povratnu poruku koju dobijete od našeg servisa, i da osoba kojoj poklanjate pokaže tu poruku na licu mesta pri kupovini robe ili izvršenja usluge.