Najjednostavnija grupna kupovina u Srbiji

Poverljivost podataka


Izjava o poverljivosti podataka odnosi se na podatke koji se prikupljaju korišćenjem internet stranice SMS popusti, a koji se beleže i arhiviraju u bazama podataka SMS popusta.

SMS popusti, kao pružalac usluga u reklamiranju–oglašavanju pri internet kupovini, trude se da održe sigurnost dobijenih podataka kojima sajt u toku rada raspolaže.

Prednost SMS popusta sastoji se u bezbednom poslovanju za korisnike, koje podrazumeva prikupljanje samo brojeva telefona korisnika sa kojih se šalju sms poruke. SMS popusti nude sigurnu kupovinu jer prilikom nje nije neophodno navođenje bilo koje druge vrste podataka, a posebno ne finansijskih i ličnih parametara.

Dobijene internet adrese od stane korisnika predstavljaju opcionu mogućnost, isključivo mogu biti korišćene za unapređenje prodaje i obaveštavanje, i nikako ne smeju biti zloupotrebljene. Opšte informacije koje se prikupljaju na sajtu, poput informacija o posećenosti, korišćenom pretraživaču ili broju kupljenih ponuda, mogu se javno koristiti.

Informacije o brojevima telefona nisu dostupne drugim korisnicima niti drugim licima, nego isključivo onim Partnerima na koje se konkretan popust odnosi.

Ova Izjava o poverljivosti podataka odnosi se samo na korišćenje sajta SMS popusti. Internet stranice na koje se može pristupiti sa sajta SMS popusta imaju zasebne Izjave o poverljivosti i za njih nisu odgovorni SMS popusti.